ΒΡΑΒΕΥΣΗ 1 1
Πολιτιστικές

Βράβευση του «Θεατρικού Ομίλου Λυκείου Μεσσήνης»

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο, την Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Τσέλιου, τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ξενογιάννη και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την βράβευση του Θεατρικού Ομίλου του Λυκείου Μεσσήνης και κατ’ επέκταση του ιδίου του Σχολείου, την Πέμπτη 11.04.2024.

Η τιμή είναι μεγάλη, διότι αναγνωρίζει την προσφορά του Σχολείου μας στην ανάπτυξη της πνευματικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας. Το 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης υπηρετώντας πρωταρχικά τους εκπαιδευτικούς και παιδαγωγικούς στόχους του, παρέχει ταυτόχρονα την δυνατότητα στους μαθητές του, να μετέχουν ενεργά στην πολιτιστική ζωή του τόπου, με όχημα το θέατρο.

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της δράσης. Τους εξαιρετικούς συναδέλφους, κ. Νικόλαο Φουσιάνη (Φιλόλογο) και κ. Αγγελική Ρακιντζή (Χημικό), αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές του Σχολείου.

Ευχόμαστε να συνεχίσουν το έργο τους, το οποίο προάγει τον πολιτισμό, παράγει όμορφα αποτελέσματα και χαρίζει ιδιαίτερες στιγμές στην ζωή της πόλης.

ΟΜΙΛΟΣ 2 1 ΟΜΙΛΟΣ 1 2ΒΡΑΒΕΥΣΗ 3